De No. 1 in het helpen en ondersteunen van starters, doorstarters en herstarters!

Het geheim van het hebben van een gezond en succesvol bedrijf is het krijgen van goede en doeltreffende coaching.

o5

Business Coaching is een erg krachtige tool voor ondernemers.

De sleutel tot de groei van uw bedrijf is zorgen dat u bewust omgaat met de coaching instrumenten, zodat u uw eigen levensstijl en wensen kunt behouden. Veel ondernemers doen dit juist andersom: hun onderneming begint te groeien, of juist niet, en ze zijn hierbij noodgedwongen om hun leven aan te passen aan de eisen van hun bedrijf.

Maar zo hoeft uw situatie helemaal niet te zijn.

o6

Wist u dat er een groot verschil is tussen weten hoe u een product of dienst moet leveren en weten hoe u een bedrijf moet runnen?

Weten hoe u uw bedrijf efficiënt kunt runnen, dat is waar Stichting de Herstart bij komt kijken. Op het moment dat u Stichting de Herstart inschakelt, leren wij u hoe u uw bedrijf moet runnen om succesvol te worden en te blijven.

Waarom is het belangrijk om deze kennis te verkrijgen? Het antwoord is simpel: omdat U de ster bent aan de horizon van uw eigen bedrijf!

o7

Geeft uw bedrijf u de vrijheid waar u in eerste instantie naar op zoek was? Of is het nu juist een hindernis voor u geworden?

Waarschijnlijk bent u uw bedrijf begonnen omdat u meer vrijheid wilde hebben. In het Engels noemen wij dat: allround freedom. De meeste ondernemers willen vrijheid. Maar de waarheid is dat dit vaak zwaar tegenvalt.

Voor de meeste ondernemers blijkt het bedrijf waar ze al zo lang naar hebben verlangt, een voetangel te zijn. Het kost ze te veel tijd. Het kost ze te veel energie. Auww!! Dit is de grootste ironie van het ondernemerschap!

Als wij een samenwerking aangaan, kan Stichting de Herstart u helpen om meer vrijheid te krijgen en minder stress te hebben als het gaat om de gang van zaken in uw onderneming.

De daarbij komende wijzigingen zullen ervoor zorgen dat uw bedrijf  ú gaat dienen in plaats van andersom.