De No. 1 in het helpen en ondersteunen van starters, doorstarters en herstarters!

Stichting de Herstart maakt gebruik van de diensten van internationaal gecertificeerde Business Coach Rachel Joe.

o8

Rachel Joe is een ervaringsdeskundige, bedrijfsstrateeg, zakelijk adviseur, succesvolle business coach en spreker.

Zij helpt ondernemers hun bedrijfsomzet te verhogen door het toepassen van haar eigen ervaringen en expertise op het gebied van Business Coaching. Haar missie is ondernemers helpen hun bedrijf te laten groeien op een manier waardoor ze de levensstijl van hun keus kunnen behouden of bereiken.

Rachels doel is om ondernemers en organisaties te helpen met het bereiken van hun eigen overwinning. Overwinning is iets wat een onderneming ervaart als: 1) strategisch vooropgestelde doelen worden bereikt 2) doelstellingen overtroffen worden 3) resultaten worden geboekt 4) positieve resultaten worden behaald.

Rachel Joe heeft veel ervaring in het begeleiden van bedrijven tijdens dit overwinningsproces. Verder staat ze bekend als iemand die WINNAARS creëert in diverse branches. Ze heeft veel ervaring in het besturen en leiden van bedrijven, het toepassen van sales- en telemarketingstrategieën, organisatieontwikkelingen, het verstrekken van trainingen en het verlenen van klantenservice.

Als Business Coach helpt ze teams in bedrijven succes te behalen en gemotiveerd te blijven, strategisch te plannen, klantencontacten te onderhouden en effectieve bedrijfssystemen op te stellen. Op zowel nationaal als internationaal niveau geeft ze met regelmaat workshops en seminars aan ondernemers en hun personeel.